Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solamagic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Radiator infrarosu pentru terasa restaurant 2000 W
315 €
Brand
SOLAMAGIC 2000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solamagic 2000 Radiator cu unde infrarosii.
O putere mare de incalzire, la o dimensiune compacta - pentr uz interior si exterior - acest model este recomandarea noastra! Pentru folosinta pe balcon, terasa si curte, de exemplu pentru un grup de 6 -8 scaune la o masa, acesta este radiatorul potrivit.

Cu 2000 Watt putere, SOLAMAGIC 2000 aduce o performanta deosebita si din aceasta cauza se recomanda in special pentru locurile care necesita o caldura intensiva. De exemplu pe balcon, pe terrasa, in pivnite sau in garaj. Pentru uzul exterior pe balcon, terasa sau gradina, pentru restaurante sau hoteluri etc. acesta este radiatorul potrivit.

In restaurante si cafenele o amplasare combinata a mai multor radiatoare Solamagic 2000 , va aduce performanta dorita de caldura, la toate locurile si la toate mesele. Clientii d-voastra vor ramine si in serile racoroase mai mult, si vor consuma mai mult - un calcul foarte simplu!!!

Combinatia din performanta mare la dimensiuni compacte, ne face sa va oferim modelul SOLAMAGIC 2000 ca recomandarea noastra personala.
Din Gura in Gura